SABINE'S BEAUTY BAR  
 

 Brow Lamination 

Heb jij van nature wel lange wenkbrauwharen, maar is het model erg dun? Of heb je juist hele eigenwijze wenkbrauwen die nooit in de goede richting staan? Bij deze behandeling worden de wenkbrauwen doormiddel van een speciale lotion-formule in de gewenste richting geplaatst. Hierdoor ogen je wenkbrauwen mooi vol en ''fluffy'' en heb je geen last meer van eigenwijze wenkbrauwharen! Deze behandeling is semi-permanent en houd 6 tot 8 weken. Je hebt de keuze om de wenkbrauwen mee te laten verven, waardoor ze een mooie natuurlijke kleur hebben. Uiteraard kan de behandeling ook zonder verven worden uitgevoerd. Ook worden de wenkbrauwen in shape gebracht door het epileren/harsen van de wenkbrauwen. Wil je nou mooie fluffy wenkbrauwen, maar wil je ook een mooie langhoudende kleur? Dan kun je ook nog kiezen voor de combinatie met Hybrid Brows! Meer over Hybrid Brows lees je hier. Wil jij dit nou ook? Maak dan hier een afspraak. 


Belangrijk!

De behandeling kent een aantal contra-indicaties. De behandeling kan NIET worden uitgevoerd bij: 

  • Allergie voor verf (wanneer je de behandeling uitvoert zonder verven, kunnen we van tevoren een allergietest uitvoeren op je pols)
  • Huidaandoening rondom de ogen; zoals exces
  • Recent geplaatste PMU die nog niet volledig is hersteld
  • Chemotherapie
  • De behandeling mag wel worden uitgevoerd bij zwangerschap of gebruik van hormonen, maar dit wordt afgeraden omdat de hormonen invloed hebben op het eindresultaat. 


Bij twijfel, neem gerust contact op. 


Brow Lamination in Kampen
 

Brow Lift in Kampen
 
 
 
 
E-mailen
Map
Instagram