SABINE'S BEAUTY BAR  
 

Toe aan ontspanning?

Dan ben je ook hier aan het goede adres! Vanaf heden kun je ook je gezichtsbehandeling inplannen bij Sabine's Beauty Bar. Tijdens de behandelingen wordt er gewerkt met het merk Salonnepro. Salonnepro is een Nederlands merk, en zij ontwikkelen de producten helemaal zelf wat tegenwoordig erg uniek is. Er zitten alleen werkzame stoffen in de producten die je huid ook écht nodig heeft, zonder onnodige toegevoegde stoffen. Voor ieder huidtype is er een passend product en de producten doen wat ze beloven! Je kunt uiteraard ook je producten inkopen. Ik adviseer je graag hierover in de salon! 

Quick Treatment

Bij deze behandeling word de huid gereinigd, kun je je wenkbrauwen laten verven OF laten harsen naar keuze, worden de onzuiverheden verwijderd en wordt er afgesloten met een masker en een heerlijke dagverzorging. 

Relaxing Treatment

Bij deze behandeling word de huid uitgebreid gereinigd, kun je je wenkbrauwen laten verven OF laten harsen naar keuze, worden de onzuiverheden verwijderd, krijg je een verzorgend masker, en word er afgesloten met een heerlijke gezichtsmassage en aansluitend een dagverzorging inclusief serum. Heb jij na het lezen ook zin in ontspanning? Boek dan hier je afspraak.  


 
 
 
 
E-mailen
Map
Instagram